Што ти е потребно?

Физичка и ментална подготвеност да ги поминеш вежбите на едно од двете полуфиналиња и да се пласираш во финалето во кое ќе треба да покажеш што можеш. Предизвиците во полуфиналето и финалето ги осмисли нашиот тренер Елена Бубало која за да ве спреми подготви и видео материјал што може да ви послужи како мотив и инспирација за да се подготвите и да бидете на ниво на задачата.